Un sistem de izolație interioară și control al mucegaiului; un climat interior rafinat

SkamoWall Basic este un sistem de izolație nou și inovator, cu plăci izolatoare pentru izolarea interioară. Placile de izolație ale sistemului sunt fabricate din silicat de calciu și reglează umezeala și protejează împotriva mucegaiului. Acest lucru este în mod special potrivit pentru următoarele încăperi:

  •  Camere cu o temperatură fluctuantă
  •  Camerele umede, unde umezeala și condensul apar mai ușor, cum ar fi băile
  •  Camere cu pereți exteriori, unde se întâlnesc mai ușor punți termice și mucegai, cum ar fi blocuri turn cu separare de camere

Peretele care reglează umezeala

De-a lungul timpului, într-o soluție tradițională, umezeala va pătrunde în perete și va produce mucegai.
Când SkamoWall Basic Board (Panoul) este montat pe perete, este capabil să absoarbă umezeala și să o emită din nou într-o cantitate controlată. SkamoWall Board (Panoul) absoarbe umezeala datorită valorii sale capilare înalte.
SkamoWall Basic este potrivit ca izolație interioară pe pereți din cărămidă, beton, beton leca și aproape alte tipuri de pereți - cu excepția lemnului.

Asigură o ventilație excelentă a încăperii

SkamoWall Basic Board (Panoul) este fabricat din silicat de calciu și are proprietăți unice. SkamoWall Basic Board (Panoul) este capabil să absoarbă și să emită umezeală, atunci când temperatura în cameră se schimbă.

Spre deosebire de alte soluții tradiționale, aceste plăci de silicat de calciu absorb umezeala din climatul interior, difuzând prin material. Atunci când conținutul de umezeală în material crește, evaporarea capilară are loc pe peretele exterior. Dacă apa pătrunde din afară, calitățile capilare ale materialului,forţează umezeala să se reverse din nou în încăpere, pe măsură ce apa se deplasează către părțile uscate ale materialului. Apa se va evapora apoi în încăpere, până când se va produce o stare de echilibru în care suprafața se va usca din nou.


SkamoWall Basic este potrivit atât pentru renovare, cât și pentru instalări noi

SkamoWall Basic își prezintă avantajele unice, obținute în camere cu diferențe de temperatură.

Cameră umedă - Probleme cu umiditate ridicată și diferențe de temperatură.

Perete exterior - Unde punțile termice, umiditatea și mucegaiul apar adesea.

Cameră comună - Tendința de a avea lipsă de ventilație, care implică umezeală și probleme cu mucegaiul.

Perete subsol - Unde umezeala și mucegaiul creează probleme, deoarece umezeala nu este transportată în afara camerei.